marshall Napisano 23 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 jw. temat zapewne był podobny ale niechce mi sie szukac.. nieda sie jakos tego zmienic tak zeby w rekordach byli tylko ci gracze niezbanowani ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Na razie się nie da, bo dane są pobierane z planet, a w danych konta jest info czy jest ban czy nie.Mam to zapisane, temat był a za następne nie chce mi się szukać będzie warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 23 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 ale planeta z kontem pewnie jest powiązana, więc imho wystarczy zapytanie rozbudować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 23 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 to moze kasowac te konta ktore nigdy niebeda miały szans na odbanowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 23 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Gracz zbanowany, nadal może być atakowany - jeśli mu urlop zejdzie. Ktoś pisał, że po 50 dniach spada (chyba Kicha) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 23 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Gracz zbanowany, nadal może być atakowany - jeśli mu urlop zejdzie. Ktoś pisał, że po 50 dniach spada (chyba Kicha) Idealny moment do wyjaśnienia wątpliwości. Przytoczę fragment regulaminu: 3) Zabroniony jest jakikolwiek kontakt z graczami zablokowanymi za bugusing (napadaj/niszcz itd.) I teraz pytanie.Teoretycznie urlop zejdzie po około 50 dniach. Ale bany sa nałożone do 2014r. Więc co? Ban za kontakt z graczem zbanowanym za bugowanie, czy takie ataki są dozwolone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2011 Możemy atakować tych zbanowanych za wykroczenia regulaminu z wyłączeniem bugusingu o czym mówi regulamin bardzo jasno i nie trzeba nic wyjaśniać. Wręcz koryguje on wyłącznie punkt, że zbanowanych za bugusing nie można atakować a resztę tak (oczywiście nie pisze "resztę można" bo i po co ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 25 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 A ja mam pytanie, czy będzie możliwe przejęcie konta zbanowanego za bugusing? Po przejęciu ban zejdzie i na jedno wyjdzie... Poprostu będzie go można atakować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarn-vedra Napisano 28 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 a nie można tych najbardziej wyróżniających się rekordzistów i oszustów zwyczajnie recznie skasować z gry skoro mają dożywotni zakaz grania np. Skuzi to wygodnie było by usunąć i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi