Achivo Napisano 19 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Witam.Mam taką wątpliwość: Kiedyś (jakieś pół roku temu wszedłem na konto pewnego gracza by zrobić mu fs'a.Po jakim czasie będę mógł go atakować? ;>Gra z jednego IP była (chyba) kiedyś zgłaszana. Ale z mojego laptopa wchodziłem tylko jeden raz na to konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Mogłeś go atakować już na drugi dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Achivo Napisano 19 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 ok. a jest możliwość sprawdzenia czy mogę gracza atakować?:>znaczy że napiszę do SGO i mi powie czy mogę go atakować? czy nie ma takiej możliwości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 19 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Skoro napisałem, że możesz atakować to możesz. Gra z jednego IP była zgłoszona jednorazowo (nie na stałe) więc pewnie została już usunięta z listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 19 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Achivo, ja tylko dodam że wejście na cudze konto w celu innym aniżeli załączenie urlopu jest ZABRONIONE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi