ryba Napisano 17 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 17 Września 2011 Kilka dni temu przywędrowałem na serwerek, na razie bardzo mi się podoba, fajnie poszpilać w szybszym tempie niż na orginale Mam nadzieje że będzie miło i zabawię tu dłużej Nie wertowałem forum więc nie wiem jakie tu klimaty panują, jest miła atmosfera, czy raczej są zwalczające się obozy ? PS. Tak przy okazji fajnie by było zintegrować forum z grą Cytuj
Gość Napisano 18 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 18 Września 2011 Siema! Witamy Co do obozów to takowych niema źą, przyjaźnie jest, że aż można rzygać tęczą Co do zintegrowania forum z grą, to było tak kiedyś i w sumie lipnie wyglądało [a tamten styl był wporzo] więc nie wyobrażam sobie jakby wyglądało razem z tym aktualnym :} Opowiedz coś o sobie, skąd jesteś, imie, wiek, etc! Cytuj
ryba Napisano 18 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 18 Września 2011 Hahaha, wczoraj nieźle popiłem i pewnie dlatego spłodziłem konto na forum i ten temat No ale jak się zaczęło to trzeba skończyć Skoro jest zainteresowanie takimi informacjami to mam na imie paweł, 21 lat, programista ze śląska Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi