Czarny93 Napisano 16 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witam, znalazłem 3 literówki w zadaniach: zadanie 5- "teżmożliwość",zadanie 7- "wybudoałeś" i zadanie 35 "przez RMP" a ma być chyba "przed RMP" . Miałem tematu nie zakładać, bo to drobnostka, ale mam jeszcze jeden problem: Wczoraj wchodząc na grę, weszłem na rejestrację i w zakładce "przejmij nieaktywne konto" zobaczyłem że jest do przejęcia konto prawie 800 mld z 1 planetą, to konto było dużo lepsze od mojego, więc pomyślałem że zostawię to swoje konto i nie będę na nie wchodził lub oddam komuś, a wezmę sobie to lepsze, i po przejęciu okazało się że na koncie jest niecałe 5 mln punktów, to jest błąd czy czegoś nie rozumiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 16 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Co do kont do przejęcia - wczoraj przęjąłem konto na u2 - wszystko ładnie poszło, i pisało u góry przejmij niekatywne konto na uni 2 czy coś takiego. Próbując przęjąć konto na u3, nadal pisało przejmij nieaktywne konto na uni 2. Po wpisaniu moich danych nie chciało przejść dalej, i pisało że dane niepoprawnie wypełnione. Literówka - lecąca flota - jest jedyna z Twoich flot - nie powinno być jedna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 16 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 "flot(a)" tak samo to (a), jak już przy literówkach jesteśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 "flot(a)" tak samo to (a), jak już przy literówkach jesteśmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 16 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 "jedyna z twoich flota" ? to (a) jest bez sensu, bo nie ma innego zdania, do którego by pasowało.zawsze jest: jedna z twoich flot... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 16 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Zadanie 26: Wybuduj 50.000.000 szperaczy i wyślij je na ekspedycję. Na tej misji można znaleźć surowce, Tryt lub też utracić 30% / 100% floty. Dodaj że również dodatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny93 Napisano 17 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 I że można nic nie znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 "jedyna z twoich flota" ? to (a) jest bez sensu, bo nie ma innego zdania, do którego by pasowało.zawsze jest: jedna z twoich flot... (a) jest w nawiasie, jedna zmienna językowa jest zastosowana w różnych miejscach, są inne zdania w innych miejscach, gdzie to pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 18 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Ale powinno być Jedna a nie Jedyna Puszczam 10 ataków i dalej Jedyna nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 18 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 (a) jest w nawiasie, jedna zmienna językowa jest zastosowana w różnych miejscach, są inne zdania w innych miejscach, gdzie to pasuje. wierzę na słowo, chociaż nie spotkałem misji, gdzie by to pasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Znalazłem przyczynę problemów przy przejmowaniu kont nieaktywnych, problem się pojawiał gdy konto było w jakimś sojuszu. Poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 18 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 To jeszcze literówka - przejmuje konto na u3 a u góry dalej pisze: "ogam.online - przejęcie nieaktynwego konta uniwersum 2" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi