Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Obiecałem już x dni wstecz, ale poprawki bezpieczeństwa zawsze nadpisywały tego nieszczęsnego szperacza. Na dzisiaj nie ma nic więc postaram się go dodać.

Gość PolskoPolski
Napisano

Nie martw się, za tydzień się o to upomnisz, ja się upominałem 2 tygodnie i odpuściłem bo to już nie miało sensu. Zawsze przecież może wypaść coś ważniejszego :)

Napisano

pp nie mozesz chyba zrozumiec że sa wazniejsze sprawy niz szperacze w symulatorze? moze ty masz pełno czasu i siedzisz cały czas przed kompem ale sgo ma zapewne pełno spraw nie zwiazanych z gra jesli poczekasz 2/3/4 tygodnie na poprawienie sprawy to chyba nic sie nie stanie

Gość PolskoPolski
Napisano

1. SGO? Raczej Deusx.

2. Deusx powiedział że ostateczna data to niedziela, a szperaczy nadal brak.

3. Powiem jak Ty mi ostatnio - a co Cie to obchodzi ile mam czasu?

4. Nie do Ciebie była kierowana odpowiedź więc nie rób za adwokata.

Napisano
  W dniu 13.09.2011 o 17:35, PolskoPolski napisał:

1. SGO? Raczej Deusx.

2. Deusx powiedział że ostateczna data to niedziela, a szperaczy nadal brak.

3. Powiem jak Ty mi ostatnio - a co Cie to obchodzi ile mam czasu?

4. Nie do Ciebie była kierowana odpowiedź więc nie rób za adwokata.

Również bym się zdenerwował, skoro obiecałem to powinienem dodać. Jednak uczciwość gry i ochrona naszych kont, haseł(te były bezpieczne, odszyfrowanie ich jest praktycznie niemożliwe) muszę jednak wykonywać ponad obietnicę.

Napisano
  W dniu 13.09.2011 o 18:01, deusx napisał:

Również bym się zdenerwował, skoro obiecałem to powinienem dodać. Jednak uczciwość gry i ochrona naszych kont, haseł(te były bezpieczne, odszyfrowanie ich jest praktycznie niemożliwe) muszę jednak wykonywać ponad obietnicę.

Mały OT:

Nie do końca bezpieczne. Wyobraź sobie, że ktoś stworzyłby stronę identyczną jak strona logowania, tylko dane były przesyłane do niego i umieścił gdzieś (wiemy gdzie) przekierowanie do tej strony. Użytkownik mógłby pomyśleć, że go wylogowało i tak konto skradzione :)

Ale nvm, już załatane, chyba :D

Napisano

Deus jest super, tylko jak się wejdzie w symulator bezpośrednio ze skana to nie wkleja ile tych szperaczy jest. Dasz radę to poprawić?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.