Mon1sia Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Witam, z zapytaniem czy jest planowane dodanie szperaczy do symulatorów, jeśli tak to Pi*drzwi kiedy Jeśli temat z pytaniem był to przepraszam. Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Jest do planowane na niedaleką przyszłość. Deus na pewno zrobi to przy pierwszej chwili wolnego czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Obiecałem już x dni wstecz, ale poprawki bezpieczeństwa zawsze nadpisywały tego nieszczęsnego szperacza. Na dzisiaj nie ma nic więc postaram się go dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Nie martw się, za tydzień się o to upomnisz, ja się upominałem 2 tygodnie i odpuściłem bo to już nie miało sensu. Zawsze przecież może wypaść coś ważniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 pp nie mozesz chyba zrozumiec że sa wazniejsze sprawy niz szperacze w symulatorze? moze ty masz pełno czasu i siedzisz cały czas przed kompem ale sgo ma zapewne pełno spraw nie zwiazanych z gra jesli poczekasz 2/3/4 tygodnie na poprawienie sprawy to chyba nic sie nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 1. SGO? Raczej Deusx.2. Deusx powiedział że ostateczna data to niedziela, a szperaczy nadal brak.3. Powiem jak Ty mi ostatnio - a co Cie to obchodzi ile mam czasu?4. Nie do Ciebie była kierowana odpowiedź więc nie rób za adwokata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 1. SGO? Raczej Deusx.2. Deusx powiedział że ostateczna data to niedziela, a szperaczy nadal brak.3. Powiem jak Ty mi ostatnio - a co Cie to obchodzi ile mam czasu?4. Nie do Ciebie była kierowana odpowiedź więc nie rób za adwokata. Również bym się zdenerwował, skoro obiecałem to powinienem dodać. Jednak uczciwość gry i ochrona naszych kont, haseł(te były bezpieczne, odszyfrowanie ich jest praktycznie niemożliwe) muszę jednak wykonywać ponad obietnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 nie robie za adwokata... forum zostało stworzone do wyrazania swojej opini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Również bym się zdenerwował, skoro obiecałem to powinienem dodać. Jednak uczciwość gry i ochrona naszych kont, haseł(te były bezpieczne, odszyfrowanie ich jest praktycznie niemożliwe) muszę jednak wykonywać ponad obietnicę. Mały OT:Nie do końca bezpieczne. Wyobraź sobie, że ktoś stworzyłby stronę identyczną jak strona logowania, tylko dane były przesyłane do niego i umieścił gdzieś (wiemy gdzie) przekierowanie do tej strony. Użytkownik mógłby pomyśleć, że go wylogowało i tak konto skradzione Ale nvm, już załatane, chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Deus jest super, tylko jak się wejdzie w symulator bezpośrednio ze skana to nie wkleja ile tych szperaczy jest. Dasz radę to poprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi