Kicha Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Września 2011 http://1.fwcdn.pl/po/41/61/564161/7384457.3.jpg?l=1309746202000 reżyseria: Steven Qualescenariusz: Eric Heissererpremiera: 12 sierpnia 2011 (Polska) 2011-08-12 4 sierpnia 2011 (Świat) 2011-08-04produkcja: USAgatunek: Horror Nieważne dokąd uciekniesz, nieważnie gdzie się schowasz... nie oszukasz śmierci. W Oszukać przeznaczenie 5 Śmierć jest jak zawsze wszechobecna. Jej moce zostają wyzwolone, gdy przeczucie jednego człowieka ratuje grupę robotników od śmierci pod gruzami mostu wiszącego. Przeznaczeniem tych ludzi było nie przetrwać. Teraz w przerażającym wyścigu z czasem, przeklęta grupa gorączkowo próbuje odkryć sposób ucieczki przed złowrogim planem Śmierci. Kolejna i mam nadzieję ostatnia część tytułu, który z ciekawego filmu zrobił się krwawą szopką.Kiedyś nacisk kładziono nacisk na fabułę, teraz poszło to w kierunku jak najbardziej wyszukanych śmierci, zgonów i obrzydzającej ilości flaków.Na szczęście końcówka tej części kończy się tam, gdzie zaczynała się część pierwsza. Mam nadzieję, że było to specjalne zagranie, żeby zakończyć w ten sposób ten tytuł. Cytuj
PoPeKSmOk Napisano 26 Marca 2013 Zgłoszenie Napisano 26 Marca 2013 wiadomo o co chodzi, akcja toczy się jak w poprzednich 4 odsłonach, ogólnie nic nowego ta sama monotematyczna akcja... jeżeli ktoś lubi ciągnąć po 5 części 1 filmu to bd się jarał, 3/10 Cytuj
sewer40 Napisano 15 Grudnia 2015 Zgłoszenie Napisano 15 Grudnia 2015 Mi ta część podobała się. Zwłaszcza to, że wiadomo, że następna część już nie powstanie, bo akcja się zapętliła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi