rezjel Napisano 8 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 Witam. Mam problem z 15 zadaniem." Zbadaj technologię komputerową na poziom 10. Umożliwi to wykonanie kolejnego zadania." Tak brzmi zadanie. Tech komputerowa mam na 11lvl i nie moge ukonczyc tego zadania. Czy to jakis blad? Probowalem odswiezac itp. ale to nic nie daje. Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaTon Napisano 9 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 sproboj na poziom 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 9 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 sproboj na poziom 20 Dowcipny jestes. Probowałes na innej pzregladarce albo włączałeś ja od nowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 9 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2011 najlepiej podbij jeszcze jeden lvl i wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaTon Napisano 10 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 jak nic nie da to na 20 lvl no co:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Błąd poprawione na stałe już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi