Skocz do zawartości

[U5] BEZ STRACHU [BSTR] vs [BC] Biało-Czerwoni

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1.Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana.

Bez strachu [bSTR] / [bC] Biało-Czerwoni

2.Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: [w przypadku braku takowych pole pozostanie puste]

Wojna prywatna

3.System liczenia:

- procentowy

4.Warunki zakończenia wojny: [można wybrać jedna lub obie opcje, jednak w tym wypadku granica końcową jest warunek, który zostanie spełniony jako pierwszy]

Start: Poniedziałek 12.09 (godz: 16:00) , Koniec: Niedziela 18.09 (godz: 23;59) bądź uzyskanie procentu 10.000.000.000%

5.Minimalny próg raportów liczących się do wojny jest ustalany przez sojusz przed przystąpieniem do działań wojennych i musi znaleźć się w deklaracji wypowiedzenia wojny.

Minimalne RW od 10.000.000%

6.Powód wypowiedzenia wojny

-LIKWIDACJA ;D

-Rozruszanie UNI

Gość PolskoPolski
Napisano

Wojnę jako założyciel akceptuję - Ale tylko wtedy gdy wojnę zaczniemy w poniedziałek, 12 Września, o godzinie 12:00. Zaznaczam niniejszym, iż od startu wojny nikt nie może dołączyć lub opuścić obu sojuszy.

Gość PolskoPolski
Napisano

Śmieszni ? Śmieszny to jest Fazi, pierwsze pisze wojna 9 dni a teraz od tak zmienia na 7 ... Chcecie na 7 dni wojnę to zgodzę się ale start od 8:00 rano w poniedziałek. Nie inaczej.

Napisano

Później poprosimy moda o wyczyszczenie tematu :) dla mnie tydzień na wojne to mało :) może zdecydujmy razem od kiedy woj na i na ile?:) proponuje od poniedziałku przez 2 tyg ;] nie kazdy ma czas w pierwszym tyg to ma szanse na drugi ;]

Gość PolskoPolski
Napisano

Ostatnia propozycja - start wojny 12.09.2011-25.09.11, start od godz 08:00, koniec o godz. 23:59.

Reszta jak wyżej, koniec wojny po zdobyciu 10.000.000.000 %, minimalne RW od 10.000.000 %.

Napisano

W zwiazku z tym iz wojne chcialem zaczac dzis a sojusz BC sie na to nie godzi, proszę o usunięcie tematu, kiedy indziej moze powalczymy jak bedzie wiecej wolnego czasu

Nie bedziemy zaczynac wojny w poniedzialek o 8 bo nyczu tak chce.

I dobrze wiem ze to nie brak czasu tylko wasza "strategia". Dajcie równe szanse i zacznijmy w weekend, bądź wcale

Gość PolskoPolski
Napisano

Uważam Twój post za nielogiczny - myślisz że u mnie nie ma ludzi edukujących się? Po za tym strategia jest podstawą podczas wojny, nie uważasz?

Gość PolskoPolski
Napisano

Bo strategia jest taka żeby Ci niszczyć moony jak Cie nie ma ... JA swoje warunki podalem, skoro ich nie akceptuje to prosze o zamkniecie tematu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.