baryua Napisano 7 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 7 Września 2011 Z racji tego, że już trochę latek strugam muzyczne pinokie postanowiłem (wreszcie) wyjść z moją twórczością na światło dzienne, a oto tego efekty. Stylowy mashup ale wszystko w konwencji elektroniki i DnB. Zapraszam do słuchania Chronosphere - Moon Cytuj
Chesiu91 Napisano 8 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Września 2011 Niby jest fajnie ale brakuję " energii " w tym co wg mnie jest najważniejsze w DnB , nie porywa , i linia "melodyczna" jest trochę nudnawa , Spróbuj z trance coś stworzyć wg mnie bardziej będzie ci pasować niż DnB oczywiście bez urazy , nie mam zamiaru cię obrażać Cytuj
Cannibals Napisano 8 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 8 Września 2011 Fl Studio czy coś innego? Jeśli można zapytać. Cytuj
Cannibals Napisano 11 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 11 Września 2011 Miałem się za niego zabrać,ale jakoś nie mogę się złamać do tego. Cytuj
baryua Napisano 12 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 12 Września 2011 Powiem tak: brakuje mi w Abletonie pewnych funkcji jakie miał fruity, natomiast tryliardy efektów milion razy lepszych od fruitego, a przede wszystkim lepsze brzmienie renderingu i łatwy interfejs stawiają abletona bardzo wysoko w klasyfikacji najlepszych kombajnów muzycznych. Mówiąc wprost fruity przy abletonie to taki lamerski programik w którym ustawiasz klocki. Próbowałem jeszcze kiedyś na Reason, Reactor i Cubase, ale jakoś nie odpowiada mi robienie muzy techniką wave, za mało kontroli nad kawałkiem... Cytuj
T.T Napisano 13 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Września 2011 dla mnie ten utwor idealnie pasowałby do gry cos w stylu samoloty z przyszkosci, wiece jakas sieczka na froncie, palace sie ciała ofiar po spuszczonym pocisku(moze jakas bomba energetycz) z doku statku Cytuj
Cannibals Napisano 19 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 19 Września 2011 Dla porównania też wrzucę coś swojego Tylko że to FL jest.Miał to być hip hopowy bit ale chyba jakoś nie zbyt. Link Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi