Cannibals Napisano 5 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Witam wszystkich. Tak więc zacznę od początku.Na imię mam Sebastian,pseudonim internetowy Cannibals.Lat 21.Nie będę wypowiadał się o swoich zainteresowaniach bo kogo to tak naprawdę interesuje Gram na u5. Mam nadzieję,że nie będę nikogo specjalnie denerwował swoją osobą,tudzież wypowiedziami ^^ Pozdrawiam Cannibals Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 6 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Witamy, liczymy na aktywną grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cannibals Napisano 8 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2011 No proszę zostałem przywitany przez samego admina ^^ Aktywna gra? Hmm... 25/8 styknie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaTon Napisano 10 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2011 witaj witaj:) mam nadzieje ze na uni5 będziemy wspolpracowac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi