Plus&Minus Napisano 3 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Witam. Od razu do tych spamowiczow by tutaj sie nie udzielali i nie wtrącali swoich 4 liter. 1 września zostały wprowadzone zadania ( w czwartek ) przez piątek klepałem jak wariat i dociągnąłem do zadania z 200.000.000 % A dzisiaj rano cofnęło mi zadania do "Zniszcz 1 księżyc o dowolnej średnicy. W symulatorach możesz sprawdzić ile potrzebujesz Gwiazd Śmierci (GŚ) do tego zadania." Nie wiem co sie stalo czy cofam sie w rozwoju a zadania wraz ze mna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 3 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Nie możliwe jest cofnięcie się w zadaniach, może konta lub uniwersa Ci się pomyliły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 3 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Na uni 2 cofnęło mi zadania możesz wieżyc lub nie ja tylko zgłaszam błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi