faziee Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Siema, no to może i ja tu coś nabazgram Mam na imię Maciek, znacie mnie pod nickiem fazi, mieszkam w Mazowieckim (Mińsk mazowiecki) Trenuję K1, od niedawna do kanionu mojego hobby dołączyłem siłownię, ponadto dużo czytam o lotnictwie Gram również w cs'a od 4 lat Lubię każdy rodzaj muzyki od rapu(bezimienni, pezet, pih) przez rock(Rise against, Sum41), metal(Bullet For My Valentine) po trance (tiesto, andy duguid) Jak macie jakieś pytania to piszcie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ile masz lat? ; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 każdy rodzaj muzyki ?czyli rege, hardstyle, disko polo, bolywood, kościelną? Podaj swoje ulubione zespoły z tych gatunków co wymieniłem hihipozdro a tak w ogóle to też jestem Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 1 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Bio - bez przesady Disco Polo Tylko nie slucham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Lubię to ^^ lubię Mińsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PolskoPolski Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 A przy kościelnej imprezuje XD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 1 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Nie prawda, bo w mjuziku i na liganie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi