Gość Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Niech będzie. Bo widzę, że nie ma sensu z Tobą prowadzić dyskusji na ten temat Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 1 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Przyznaj się, zagiąłem Cie mamą? Cytuj
Gość Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 No oczywiście. Jak Ty masz takie znajomości to ja z Tobą nie zadzieram Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 1 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 No ja myślę...Nie zmieniając tematu:Muflon Cytuj
Kicha Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Regulamin forum ma taki fajny punkt, który ciągle tutaj łamiecie:11. Nie kłóć się i "nie rób czatu" z innymi użytkownikami wtematach. Skorzystaj z ShoutBox'a lub "PM". Jeżeli nie zaprzestaniecie tego czatu to polecą ostrzeżenia. Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 1 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Gdzie urządzamy czat?Jak dla mnie to dyskutujemy na tematy związane z takowym !. Cytuj
Kicha Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Dymek przeczytaj sobie całą rozmowę (szczególnie tą stronę).Drugi raz ostrzegał nie będę. Widzę, że usilnie chcecie nabić sobie posty, ale wybraliście na to zły sposób. Cytuj
Gość Napisano 9 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 9 Września 2011 Kicha przepraszamy to już się więcej nie powtórzy ; ) Ołkej. Szybki powrót do tematu. Przeglądałam sobie ostatnio filmiki z WBW i trafiłam na ciekawą bitwę. I pomyśleć, że to dopiero faza grupowa o.O http://www.youtube.com/watch?v=Two0y2Z7CHY Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi