DiabelTasmanski Napisano 31 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpnia 2011 Chodzi mniej więcej o coś takiego.Można tu sklejać dwa wersy i ciskać innych Polecam : x Osobiście dla mnie legendą polskiego freestyl'u jest Muflon. http://www.youtube.com/watch?v=Kq5ljJJ-ZOQ Pozdrawiam;) Cytuj
Gość Napisano 31 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpnia 2011 Mistrz polskiego freestyle'u? Te-Tris. Muflon wcale nie jest taki dobry. Wystarczy sobie przesłuchać na YT kilka filmików z WBW z jego udziałem i porównać poziomy. Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 31 Sierpnia 2011 Oglądałem pojedynek TeTris vs. Muflon. TeTris swodobniej gra, ale Muflon fajnie klei te teksty Cytuj
Gość Napisano 31 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpnia 2011 TeTris jest o niebo lepszy technicznie. Jako widz na żywo jednej z edycji WBW uważam że jest po prostu mistrzowski. Zresztą, macie porównanie: http://www.youtube.com/watch?v=55HEqNPoat0&feature=related Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 31 Sierpnia 2011 Jakbym to miał określić krótko, zwięźle i na temat:Muflon daje ostrzejsze teksty, ale TeTris radzi sobie lepiej na mikrofonie.Pasujee? Cytuj
Gość Napisano 31 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpnia 2011 Nie pasuje. TeT jest lepszy. I nawet milej się go słucha. Jego freestyle jest płynniejszy i nie musi bluzgać co 2 słowo jak Muflon żeby mu się coś zrymowało. Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 31 Sierpnia 2011 Wiesz za co lubię Muflona?Bo Muflon tworzy freestyle. A nie jakiś Tetris, z kilkoma albumami na koncie.To jest taki freestyle na siłe.Umc umc. Yo xd Cytuj
Gość Napisano 31 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 31 Sierpnia 2011 Bo jakby nie było, to żeby nagrać płytę to poza świetnymi tekstami trzeba też posiadać coś takiego jak dobry flow. A tego, mój drogi, Muflon nie posiada. Dlatego też brak płyt na jego koncie. I może to nawet lepiej ; ] Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 31 Sierpnia 2011 Nokaut. I tak jestem za Muflonem Cytuj
AL-JA5eeRA Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Tetris wymiata, ten Muflon niektóre rymy ma dobre i dobrą beke mam jak cisnie innych ale cienkie flo ma.Swoją droga mój ziomek był na WBW i występował, ale go zjedli xD Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 1 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Muflon miał czasy w których był nie do pokonania Cytuj
Gość Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Tasiek Ty sobie żarty robisz? Kiedy niby były te "czasy"? Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 1 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 2007:Tetris vs Pogo vs Muflon [Goleniów, Dom kultury] - udziałWojna o Slask Eliminacje [Chorzów, Kocynder] - 1 miejsceWojna o Slask Finał [Katowice, Mega Club] - udziałWBW Eliminacje 1 [Warszawa, New Deep] - 1 miejsceWBW Polfinal [Warszawa, New Deep] - 1-4 miejsceBitwa o Depozyt [Warszawa, Depozyt] - 1 miejsceWBW Final [Warszawa, The Fresh] - udziałBitwa o Indeks vol.10 [Warszawa, Indeks] - 1 miejsce (w parze z Flintem)Poznan Game Arena Freestyle Battle [Poznan, PGA] - 1 miejsceBitwa Miast na Slaskim Rap Festiwalu [Katowice, Mega Club] - 1 miejsce(w parze z Flintem)Bitwa o Depozyt vol.2 [Warszawa, Depozyt] - 1 miejsce 2008:Bitwa o Stary Piernik [Toruń, Klub Art Cafe] - 1 miejsceWojna o Wawel [Kraków, Klub Studio] - 1 miejsceWBW Finał - [Warszawa, The Fresh] - 1 miejsce[1]Poznań Game Arena Freestyle Battle [Poznań, PGA] - 2 miejsceWBW Eliminacje 2 [Warszawa, New Deep] - 2 miejsceBitwa o Indeks vol.11 [Warszawa, Indeks] - 1 miejsceMicrophone Masters 1 [Warszawa, New Deep] - bitwa bez oficjalnych rozstrzygnięćBitwa o Zachód [Gorzów Wlkp, MBM] - 1 miejsceWojna o Śląsk Eliminacje [Opole, Rampa] - 1 miejsceWielka Bitwa o Respekt [Gdańsk, Parlament] - 1 miejsceFreestyle vs SLAM [Warszawa, Klub 55] - 1 miejsceWojna o Śląsk Finał [Katowice, Mega Club] - 2 miejsceBitwa o Mokotów [Warszawa, New Deep] - 1 miejsceBitwa Rap % [szczecin, Tiger] - 1/2 miejsce 2010:Bitwa O Mokotów [Warszawa, Radio Euro] - 1 miejsce Cytuj
Gość Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Hah. Tetris rządził światem freestyle'owym od 2004/05 ^^ i gdyby sobie nie odpuścił to on zająłby te wszystkie pozycje ; ) Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 1 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Pry. Nie będę się z Tobą kłócił ^^. Muflon rządzi : DD Cytuj
Gość Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Bo Ci brakuje argumentów. Nie potrafisz tego obiektywnie ocenić. Wyglądasz jakbyś był w nim zakochany. To już pod fanatyzm podchodzi ^^ Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 1 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Nie prowokuj Argumenty podałem wyżej .Fanatyzm? Trooochę ; D Cytuj
Gość Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Nie prowokuję. Po prostu uważam, że jest o wiele więcej freestyle'wcow, którzy są od niego lepsi. Nie tylko sam Te-Tris. Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 1 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Jak dla mnie Muflon nawija fajnie i ciekawie. :]I tyle. Koniec kropka. Amen. Cytuj
Gość Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 I jak tu z Tobą dyskutować? Nie jesteś obiektywny. Nie otwierasz się na innych. Po prostu Muflon i koniec. Jakbyś nigdy nie słyszał nikogo innego i po prostu ocenił, że on jest dobry i koniec kropka. Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 1 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 No popatrz, bo słuchałem wszystkich, tylko on mi wpadł w ucho najbardziej :]To tak jak Ty lubisz Małpe czy tam kogo, a ja lubię Bonusa.Każdy ma inny gust. Pasuje? Cytuj
Gość Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 jak to beztechniczne rymowanie mogło Ci wpaść w ucho. To już nawet Duże Pe (tak ten o którym myślisz ) jest lepszy. Już nawet nie wspominając o Ostrym. Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 1 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Muflon jest fajny bo ma fajne okularki xd Cytuj
Gość Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 No argument z wyższej pólki. Nie ma co. Cytuj
DiabelTasmanski Napisano 1 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 1 Września 2011 Ma fajne okulary, ma fajny dress, ma fajny styl, ma fajne rymy, ma fajną mamę.Starczy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi