spieriz Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 witam, mam pytanko odnosnie zadania z kopalniami 65/57/62.Mozna na jednej planecie zrobic np metal , na innej krysztal a na jeszcze innej deuter? czy wszystkie trzy rodzaje muszą być na jednej planecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 serio? kurde, ja juz zacząłem deuter na innej robić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Niestety, ale serio . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Zadania będą zmienione więc nie ma się czym przejmować.. nowe zadanie typu eko będzie wymagać osiągnięcia wydobycia co się wiąże z budową kopalni na wszystkich planetach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 a kiedy beda zmienione? wie to ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Na 1 września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spieriz Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 aha. a na jakiej zasadzie bedzie ta zamiana? bedzie sie robic wszystkie od nowa, czy od jakiegos konkretnego poziomu? chodzi mi o to ze jesli np ktos juz zrobil 30 zadan to czy zacznie znowu od 1, czy od 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Będzie to dokładnie opisane po ich wprowadzeniu. Na pewno będziemy robić od nowa, bo zadania całkowice stracą swoją kolejność. Z tym, że jeżeli mamy już większość wykonanych to będziemy po prostu klikać "dalej, dalej", bo takie rzeczy jak skany, ataki nie były usuwane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi