mpasek12 Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 mpasek, ja dostaję sporo zamówień z potwierdzeniami, które nie trafiają. Proponuję zrobić temat specjalnie dla licytacji:Następnie kwota wpłynie albo na moje albo na twoje konto. Dopiero później przekażę się ją do fundacji. Chyba, że sama fundacja potwierdzi przelew (choć może to być kłopotliwe). Dzwonilem dzis do fundacji. Potwierdza przelew. Licytujmy! Raidy 100 plnow, czekamy na kolejne propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 25 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 jako że przelew zostanie potwierdzony przez Fundację pozwoliłam sobie założyć już oficjalny Temat z licytacją - temat został podpięty aby nie spadał w dół - co mam nadzieję nie nastąpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TePe Napisano 28 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Witam moje doswiadczenie gralem na fazigame prawie od samego poczatku jesli chodzi o licytacje to podnosze do 180 zl moje gg 5642453 POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 28 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 TePe, licytacja jest tutaj http://forum.ogam.online/?/topic/6956-konto-top-1-uni2/ aktualna cena to 200zł ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi