kacper1 Napisano 23 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 WitamMoże nie jest to jakiś wielki błąd ale w podglądzie gry jast tak że jak sie buduje kolejny budynek np.kopalnie metalu na 15 to pokazuje że buduje sie na 1 tylko tak napomknołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 23 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Ee ja też tak mam .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wk213 Napisano 24 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 ja też tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 25 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Nie rozumiem gdzie tkwi błąd ? Ekstraktor deuteru (35) 1% x chodzi o te informacje ? mi pokazuje wszystko prawidłowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Ja też mam dobrze, możesz jaśniej opisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 25 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Klikasz przykładowo metal na 52 na planecie B, klikasz na planetę A i w podglądzie obok pisze Kopalnia metalu (1). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Czyli w koloniach piszę, że 1 tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syrenka Napisano 25 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 własnie tu jest mały problem mam to samo na uni 5 w statystykach mam na koncie męża w badaniach top 57 a w podglądzie top 101 i to często sie pokazuje nawet po kilku odświerzeniach nadal top 101 a w statach co innego..ale to na matce na innych nie sprawdzałam ...a właściwie sprawdzałam ale nie mam tam labolatorium wiec niewiem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Badania są liczone ilościowo w statystykach, w podglądzie punkowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 25 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Problem jest też u mnie. Wygląda to tak jak na screnie. Buduje się kopalnia 55 lvl http://img684.imageshack.us/img684/1053/kopalnia.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper1 Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 tak jak pisałem wcześniej kopalnia buduje mi sie na 56 lvl a pokazuje 1http://imageshack.us/photo/my-images/200/sssslx.png/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi