Darth Misiek Napisano 22 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Dzisiaj próbując wyliczyć gracza Cubus, zasięgnąłem języka na forum w celu dowiedzenia się ile lecą recki przez 10 gal na 22lev spalinówki. Wpierw gracz fazi powiedział mi, że 1:07:56, no to wyliczyłem flotę, później jeszcze gracz DiabelTasmanski akurat zbadał 22lev i czas się potwierdził. Jakież było moje zdziwienie ( 0.o ) kiedy nie trafiłem we flotę, rozmawiając z Cubusem okazało się, że leciał on:"08-22 04:42:11 +0200 Cubus [x:xxx:x] Brak Tematu Odpowiedź- 1:05:49 cos okolo tego" Tak, więc prosiłbym o poprawę błędu, a dokładnie o ujednolicenie prędkości, bo muszę powiedzieć, że to strasznie może utrudniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 22 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Popieram. Sytuacja miała miejsce na SB. Po dwóch potwierdzeniach gracz był w niemalże 100% pewien. Nie wiem co mogło wpłynąć na walory lotu ale proszę to zbadać.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 22 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ta sama ilość statków, ta sama odlegość (równe 10 gal, bez zmiany układu i planety) te same badania a jednak wynik u jednego i u drugiego minimalnie różny tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 22 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ech, temat do zamknięcia, po przespaniu się wiem, gdzie tkwił mój błąd, najwolniejszą jednostką nie był recykler, tylko GŚ. Przepraszam za niepotrzebne zamieszanie... zamykam na prośbę Autora-NightGhoust- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi