Darth Misiek Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Tak pomyślałem, że skoro 'od czasu do czasu' zaglądam na forum, to wypadałoby się przedstawić Jestem Sławek, mam 23 lata, mieszkam w Suwałkach. Co do zainteresowań to ogólnie lubię sporty drużynowe, wymagające od zawodnika ruchu, szczególnie upodobałem sobie piłkę ręczną, niestety po zakończeniu technikum, moja przygoda z tym sportem się zakończyła, gdyż ludzie się porozchodzili na studia i drużyna się rozpadła. Uważam się za optymistę, pozytywnie nastawionego do świata i do ludzi też, chyba też Co by tu jeszcze napomknąć... Gram na u2, pod niepozornym nickiem: slawekbest. To by było chyba na tyle Wymiarów swoich nie będę póki co podawał, bo się wstydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Witam starego bywalca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth Misiek Napisano 21 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 Oj tam, od razu starego bywalca Człowiek się zdaje ledwie skończył 18-nastkę, a już mu wypominają, że jest stary Nie, no oczywiście przesłanie zrozumiałem i dziękuję za przywitanie Późno, to późno się przedstawiłem, ale jak to zwykło się mówić "lepiej późno, niż wcale" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaTon Napisano 28 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 no siema siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Siema stary wyjadaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Dobry dobry ^^ zapraszam na uni2 na kawę i ciastka : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi