marsiu Napisano 18 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Witam Chciałbym spytać czy są może jakieś plany odnośnie aplikacji Ogam na komórke - głównie mam na myśli aplikacje na system operacyjny Android. Ostatnio w poszukiwaniach takiej aplikacji nie znalazłem żadnej dotyczącej Ogam ale zaciekawiła mnie aplikacja odnośnie gry Ogame która pozwalała na bieżąco na danym koncie sprawdzać ruchy swojej floty a także ruchy obcych flot które nas atakują. Myśle że jest to w pewnym sensie dobra aplikacja która pozwalała by nam nie tylko przed kompóterem sprawdzać co się dzieje z naszymi planetami. Jednak głównie zadaje pytanie czy jest a może czy jest w planie stworzenie jakiejkolwiek aplikacji Ogam na komórke? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 18 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Nie rozumie Cię ani trochu. Mam komórkę mam na niej ANDROIDA i normalnie da się grać wszystko działa poprawnie, fsy wysyłam normalnie atakuje, szpieguje. A nawet falanguje z komórki. Wszyściutko bez zastrzeżeń. A ta APLIKACJA co niby ma robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walkins Napisano 18 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 mozna jezeli masz internet w komurce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Nikt z naszego składu nie zna się na programowaniu aplikacji mobilnych (jeszcze ). Więc obecnie nie ma co liczyć na specjalną aplikację, która ułatwi grę przez telefon. Choć sama gra bardzo mało waży i da się na telefonie bez większego problemu grać poprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cycu Napisano 19 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Zostały może wczoraj wprowadzone jakies zmiany że po każdym wyjściu w zakładke wszystko sie rozłazi i boczna ramka z zakładkami znika ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 19 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 mozna jezeli masz internet w komurce POPIERAM ! 16. Nie nabijaj postów poprzez spamowanie i pisanie krótkich treści.warndeusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matik3652 Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 Opera Mini jest najbardziej uniwersalna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi