Sonea Napisano 17 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Drogi Adminie. Atakował mnie gracz fazi2007 z misją niszcz. Wysłałem flotę z planety na księżyc, miała wylądować sekundę bodajże przed jego gś, rzeczywiście w podglądzie była przed jego gś. Jednak ona wylądowała na planecie zamiast na księżycu. Parę sekund potem zniszczył mi moona oraz flotę na planecie, zdziwiłem się że moon zniszczony. Proszę o sprawdzenie tego. Oto rw : http://play.ogam.online/uni5/rw.php?raport=67f2476a8141bd8b3d01385ef66af7fdde4bc5e7 a to wiadomość o dotarciu floty: 08-17 23:00:52 +0200 Dowództwo Stacjonuje flote Twoja flota osiagnela planete[1:278:14] dostarczając surowce :Metal : 0, Kryształ : 0, Deuter : 0 Proszę o odpowiedź, może czegoś nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Gdy moon jest zniszczony podczas lotu to flota ląduje na planecie, inaczej by zniknęła, bo nie miała by na czym lądować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 18 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Deus jeżeli ja dobrze go zrozumiałem, to chodziło mu o to, że wysłał flotę na moona, ale ta wylądowała na planecie przed zniszczeniem moona. Chciał się podstawić pod te GŚ, a flota odmówiła mu posłuszeństwa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 18 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Są 3 sekundowe przeliczenia, więc flota przeciwnika mogła wcześniej dolecieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonea Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Widać z czasów że jednak moja flota była wcześniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Braus Napisano 18 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Jesteś pewien, że posłałeś flotę na moona a nie na planetę? Wydaje mi sie, że to najbardziej prawdopodobne wytłumaczenie tej sytuacji.Takie pomyłki się często zdarzają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 18 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Mi sie wydaje ze szukasz dziury w całym a tak naprawdę flota stala na moonie a Ty wyslales ja na planete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonea Napisano 18 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Flota leciała na moona, bo ją na planecie wybudowałem, ale to już nie ma znaczenia, bo tu już nie gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi