Xentiv Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Witam wszystkich zainteresowanych.. od dawna poszukuję sojuszu (bez rezultatu),więc wpadłem na pomysł, aby stworzyć sojusz który będzie czekał na każdego.. Wiele jest mocnych ekip które zrobiły swoje własne sojusze do których niestety wielu nigdy nie trafi.. (zbyt duże wymagania). więc zachęcam do wstąpienia do nowego sojuszu. Co to da? 1. możliwość poradzenia się innych sojuszników w każdej sprawie2. pomoc w próbach moonowych3. pomoc w ACS4. w miarę możliwości pomoc w surowcach5. możliwość pogadania na każde tematy więc krótko mówiąc: miła,pomocna atmosfera. Zapraszam wszystkich chętnych. dodam,iż sojusz jeszcze nie powstał . zrobię go w każdej chwili o ile temat będzie cieszył się jakąś popularnością. Plus&Minus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plus&Minus Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 Zawsze popierałem powstawanie nowych korporacji Zycze wam szczęścia ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Misiek Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 od dawna poszukuję sojuszu (bez rezultatu) A próbowałeś w IK?? Tam raczej przyjmują każdego bez wyjątku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xentiv Posted August 16, 2011 Author Report Share Posted August 16, 2011 złożyłem podanie ,lecz po ponad tygodniu nikt nie raczył mnie przyjąć. (ciągle moje podanie czekało na rozpatrzenie).. i sam osobiście szukam sojuszu w którym nie będzie panowała wiecznie grobowa cisza ; p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matik3652 Posted August 16, 2011 Report Share Posted August 16, 2011 W IK każdy jest "AFK" możesz zrobić sojusz bo ja akurat szukam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xentiv Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 Sojusz właśnie powstał. Zapraszam wszystkich chętnych do wstąpienia w prógi PRAETORIANS ; ) temat nabrał trochę promieni wiec ustalamy próg przyjmowania: top 400 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Próg top400? Zacytuję:"więc wpadłem na pomysł, aby stworzyć sojusz który będzie czekał absolutnie na każdego.." Czyli jednak nie czeka na każdego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bumble Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 Spoko mnie przyjął a jestem chyba 10000000 któryś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matik3652 Posted August 17, 2011 Report Share Posted August 17, 2011 630 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xentiv Posted August 17, 2011 Author Report Share Posted August 17, 2011 tak.. taki był zamiar.. ale nie myślałem,że będzie tylu dobrych graczy. a poza tym jeszcze nikt nie zgłosił się z niższym progiem pkt niż bumble który także został przyjęty . ; ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xentiv Posted August 22, 2011 Author Report Share Posted August 22, 2011 jest już 18-stu aktywnych graczy i sojusz wygląda dość ładnie w statystykach ; p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts