-NightGhoust- Napisano 14 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpnia 2011 zupełnie nie wiem o co biega....klikam w zakładkę Zadania i wychodzi mi takie coś :
faziee Napisano 14 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 14 Sierpnia 2011 Chyba będziesz musiala zaczekac na deusa, coraz wiecej bledow z tego co widze
-NightGhoust- Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 15 Sierpnia 2011 pomogło zamknięcie karty i otwarcie na nowo
deusx Napisano 15 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpnia 2011 Chyba będziesz musiala zaczekac na deusa, coraz wiecej bledow z tego co widze Skąd te błędne myśli ?
-NightGhoust- Napisano 2 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Września 2011 nie wiem czy tylko ja tak mam czy inni tez ale jeszcze nikt nic nie zgłaszał ...zaczęłam robić zadania na u2, kilka pierwszych przeszło bez problemu....skanowanie z podglądu galaktyki, następne to badania napędu spalinowego na 6 impulsowego na lvl 4 i tu po kliknięciu nie ma komunikatu o wykonanym zadaniu i nie ma też NIC w zakładce Zadania .....pusta strona na u4 zadania normalnie idą dalej i kolejne pytanie deus do Ciebie: co z nami - SGO? na u4 doszłam do zadania ''zbuduj recykler i zbierz debris'', zrobiłam 1 recka, wysłałam go z gali i mam komunikat ''wysłanie floty na x.xxx.x z misją zbieraj. Brak uprawnień''
Kicha Napisano 2 Września 2011 Zgłoszenie Napisano 2 Września 2011 Night z gali się nie da, ale przez zakładkę "Flota" idzie wszystko .
-NightGhoust- Napisano 2 Września 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 2 Września 2011 dzięki Kicha - poszła symboliczna zbiórka jednym recem Zadania n u2 powróciły...dzięki deus za interwencję
Rekomendowane odpowiedzi