-NightGhoust- Napisano 14 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 zupełnie nie wiem o co biega....klikam w zakładkę Zadania i wychodzi mi takie coś : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 U mnie jest oke.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 14 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Chyba będziesz musiala zaczekac na deusa, coraz wiecej bledow z tego co widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 15 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 pomogło zamknięcie karty i otwarcie na nowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 Chyba będziesz musiala zaczekac na deusa, coraz wiecej bledow z tego co widze Skąd te błędne myśli ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 2 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 nie wiem czy tylko ja tak mam czy inni tez ale jeszcze nikt nic nie zgłaszał ...zaczęłam robić zadania na u2, kilka pierwszych przeszło bez problemu....skanowanie z podglądu galaktyki, następne to badania napędu spalinowego na 6 impulsowego na lvl 4 i tu po kliknięciu nie ma komunikatu o wykonanym zadaniu i nie ma też NIC w zakładce Zadania .....pusta strona na u4 zadania normalnie idą dalej i kolejne pytanie deus do Ciebie: co z nami - SGO? na u4 doszłam do zadania ''zbuduj recykler i zbierz debris'', zrobiłam 1 recka, wysłałam go z gali i mam komunikat ''wysłanie floty na x.xxx.x z misją zbieraj. Brak uprawnień'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 2 Września 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Night z gali się nie da, ale przez zakładkę "Flota" idzie wszystko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 2 Września 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2011 dzięki Kicha - poszła symboliczna zbiórka jednym recem Zadania n u2 powróciły...dzięki deus za interwencję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi