faziee Napisano 14 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Czy z tym % prawdopodobieństwa jest wszystko ok ?czysty przykład:lece na 9 moonów (niszczenie) wszystko prawie 53%+ (nawet po 80 byly dwa, jeden za 32%) I niszcze jeden moon przy ktorym szansa byla 32%!!!!!!! Sytuacja sie caly czas powtarza, jest to zenujace, spada mi moze 20-30% moonów Pozatym serwer niby nowy a muli jak diabli;// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 To raczej tobie muli, bo inni się nie skarżą... A ten % jest jakiś podejrzany bo szansa na utratę GŚ też jakaś jest a nawet legend o jakiejkolwiek utracie nie słyszę.Coś jest nie tak chyba z tymi % w przypadku moonów.. trzeba by jakoś zmienić sposób losowania czy co.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 14 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 bo za mało gsow wysylasz i tyle @Neriel to nieprawda ze serw chodzi normalniewiele osob narzeka ty tylko tego niewidzisz.momentami takie lagi jak na starym sa <_> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Z niszczeniem jest wszystko wporządku. Mi się nawet zdarzyła sytuacja gdzie miałam 98% na zniszczenie a nie spadł. Zdarza się. Zawsze zostaje jakiś tam % , że się nie uda. Co do utraty Neriel to powiem Ci, że jak wysłałam na idlerka (w celach czysto badawczych) 4 fale po 1GŚ to jedna nie wróciła, a kolejne 3 fale nic nie dały. Więc gwiazdki padają ale jak jest ich naprawdę mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 14 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Jak mi ktoś powie, że moony źle padają to go wyśmieje średnio pada 8 moonow z 14 wysłabych atakow tak robiłem przez ostatnie dwa dni i nie patrzyłem na średnice tylko wysylalem po 1,4kk GŚ Myslę,że duzo mogę o tym powiedzieć 300 moonów juz za mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 14 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Princess 1 GŚ??.. jak chcesz robić testy rób realistyczne - kto wysyła 1 GŚ..Przy 1 GS tak już jest, a przy mniejszych % np. 1-4% nie pada wcale... A powinno raz na 20-100 lotów, dlatego żeby nie mieć do czynienia z takimi małymi % planuję dać większe szanse na utratę przy mniejszych wymaganych ilościach GŚ. marshall jeśli ludzie narzekają widzę to - mam oczy... W grze może siedzę niewiele ale na forum zaglądam wiele razy dziennie. Jeśli nic nie widzę znaczy, że narzeka tak mało osób, że ich nie widać i to nie wina serwera. Co innego jakby powstawały o tym masowo tematy ze skargami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 14 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 ... marshall jeśli ludzie narzekają widzę to - mam oczy... W grze może siedzę niewiele ale na forum zaglądam wiele razy dziennie. Jeśli nic nie widzę znaczy, że narzeka tak mało osób, że ich nie widać i to nie wina serwera. Co innego jakby powstawały o tym masowo tematy ze skargami. bo juz wszyscy sie przyzwyczaili i wiedza ze to sensu niema to przestali narzekac ale mozesz jakas sonde zrobic to wtedy sie okarze jak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faziee Napisano 14 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 wachu jak chcesz moge Ci wysłać ss, u mnie na jakies 70+ moonow(na pewno bylo z 70 atakow) narazie zdjetych jest 23 , wysylam po 1mln GŚ zazwyczaj (na 3k - 500k) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 14 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Z misją niszcz jest wszystko ok, jest malutki % na zniszczenie GŚ, więc spadają niezwykle rzadko. Mając 99% nie jest powiedziane, że moon spadnie, zawsze zostaje ten 1%. Z tym systemem jest wszystko ok, jeżeli chcesz aby moon zawsze spadł, zobacz na symulatorze ile potrzeba GŚ na 100%. Co do serwera, optymalizacja plików jest przewidziana w nowościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi