AL-JA5eeRA Napisano 13 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam.Przydałoby się na uni 5 wprowadzić mniejszy próg surowców w zadaniu z bankiem np. z 80 bilionów do 50 lub 60 bilionów. Jest tu mało farm z których dawało by się wyciągnąć jakieś większe surowce, a ze zbierania z własnego eco zajmuje to ponad 1,5 miesiąca. Jest to młode uniwersum i ciężko jest tyle uzbierać. Również wcześniej był większy % w demontowni co po zadaniu z obroną ułatwiało wykonanie zadania z bankiem gdyż gracz miał do dyspozycji więcej surowców niż aktualnie. Liczę na opinie innych graczy i pozdrawiam.JA5IR
Darth Misiek Napisano 13 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpnia 2011 Może od razu w 2 miesiące grania, chciałbyś być w stanie zrobić wszystkie zadania??
Bumble Napisano 13 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpnia 2011 Jesli się nie mylę to ta kwota była już zmiejszana z iluś tam do 80 bln ..A pro po wykonując to zadanie liczysz że dsotaniesz tyle samo nagrody na niższej kwocie niż 80 bln?? Bo jesli juz to nagroda też powinna być niższa
AL-JA5eeRA Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 13 Sierpnia 2011 To jest jedyne zadanie, które zajmuje więcej czasu niż tydzień. A za zadanie może być mniej surowców np stosunkowo do zadania o ile % zostało obniżne, o tyle % zostanie wynagrodzenie za nie EDIT by Kicha: Nie dubluj postów. Używaj opcji EDYTUJ
Bumble Napisano 13 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpnia 2011 Tylko czy ci którzy jeszcze go nie wykonali byli by zadowoleni z tego że dostaną mniej a mogli by mieć więcej jak by "poskarpetkowali" jeszcze trochę dłużej ? A podczas wykonywania tego zadanie można zaczać robić kolejne tzw rozwalać moony co jest bardziej czasochłonne
konto_do_usuniecia Napisano 13 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 13 Sierpnia 2011 jest ok, zmiana będzie nie fair w stosunku do tych, którzy to ukończyli
AL-JA5eeRA Napisano 13 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Napisano 13 Sierpnia 2011 Skoro i tak to ukończyli to co im to zaszkodzi?
biohazard Napisano 15 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Napisano 15 Sierpnia 2011 Nie ma po co zmieniać, jest dobrze... Ja bym był nawet za tym alby zwiększyć próg i zwiększyć wynagrodzenie
Rekomendowane odpowiedzi