doktorrp Napisano 13 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Witam mam pytanie czy jest mozliwosc wyslania sms na dodatki z innego kraju i innej sieci niz na stronie Konto mam w sieci Layca i mam je w euro Doszly mnie sluchy ze podobno gm moze to uaktywnic w chwile na stronie tylko trzeba jakis kod itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 13 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Jeżeli twój telefon nie jest w sieci: Orange, T-Mobile, Plus, Play to system płatności sms nie obsłuży twojego rachunku, tj. nie wyśle kodu a pieniądze może pobrać (choć nie powinien). Nie da się tego w żaden sposób "na chwilę" uruchomić, aby działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walkins Napisano 14 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 daj opcje przelew albo kup starter za 10zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi