niemrawy Napisano 11 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Witam, zrobiłem zadanku z budynkami i z magazynami dostałem za to po 40kkkk kazdego surowca. Następne zadanie to: Wartość twojej obrony powinna przekraczać 180.000.000.000 punktów.Na planecie stało już 25kkk wr, zamieniłem surowce na metal co po przeliczniu daje 280kkkk metalu.Nastepnie chciałem dobudować 60kkk, zatwierdziłem i ku moim oczom na planecie pokazało sie 60kkk wr zamiast 85kkk, a tamte 25kkk gdzie?! Reasumujac jestem 50kkk metalu w plecy. EDIT: Nick w grze Coller Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Nie pomyliły Ci się planety ?Nie zdemontowałeś wcześniej i zapomniałeś ?Nie zniszczył Ci ktoś tego rakietami czy flotą ? W samym skrypcie budowania nie ma nadpisywania, jest wyłącznie dopisywanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niemrawy Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Nie pomyliły Ci się planety ?Nie zdemontowałeś wcześniej i zapomniałeś ?Nie zniszczył Ci ktoś tego rakietami czy flotą ? W samym skrypcie budowania nie ma nadpisywania, jest wyłącznie dopisywanie. Planety sprawdziłem ja i Kicha - nie ma mowy o błędzieNie ma mowy żebym demontowałNie nikt tego nie zniszczył Już sie pogodziłem ze strata surowca, chodzi o to, że błąd jest. Nic mi sie nie pomyliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Ok, zanotowałem do dokładniejszego sprawdzenia, choć jestem pewien, że w skrypcie jest wyłącznie dopisywanie. Błąd nigdy nikomu się nie zdarzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai Napisano 11 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Wydaje mi się, że się jednak zdarzył, ale z jakimś budynkiem czy coś. Identycznie odpowiedziałeś na to zgłoszenie, że najprawdopodobniej planetę pomylił, jakiś czas temu to już było ~2 miechy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 11 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Tutaj jeszcze LEON pisał, że chciał wybudować 500k OW, a wybudowało się tylko 130k (jak dobrze pamiętam podał takie liczby).Więc tutaj nie chodzi o nadpisywanie raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 11 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 LEON :(11 sierpień 2011 - 17:50) ja dzisiaj budowałem 55.000 OW a wybudowało mi 35.000 Myslałem, że pomyliłem. Może faktycznie coś szfankujedla ścisłości....co nie zmienia faktu, że chyba coś jest nie halo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 12 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Ej no kurde nie straszcie chce wybudować niedługo flotę, a jak mi się zbuduję dużo mniej to raczej będę zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 "Myślałem, że się pomyliłem" itd. Budowanie obrony / floty działa prawidłowo. Jeżeli w/w przypadki się zdarzyły na prawdę, to są to pierwsze, sporadyczne od czasu wprowadzenie nowej stoczni / obrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi