Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Owszem, opłaca się. Na wyższych poziomach badania bardzo długo się robią, każde skrócenie czasu jest praktycznie na wagę złota ;].

Tylko musisz mieć na wszystkich 21 planetach laboratorium rozwinięte, żeby ta różnica była odczuwalna.

Napisano

A ja uważam, że to już żadna różnica. Skróci o jakiś... max dzień z 30 dni więc co tam mnie obchodzi czy 29 dni czy 30. Miesiąc po prostu :P

Napisano

a to przypadkiem niejest tak ze jeden lvl badania łaczy 2 laby ??

i tak po kolei ?

2 lvl - 3 laby

3 lvl - 4 laby ;>

wiec 20 byl by chyba max wtedy ??

Napisano

tak było w ogame, tu tak nie jest...

A jak jest ? Bo z tego co mi wiadomo, msbn skraca czas minimalnie sama z siebie i łączy laboratoria.

Bardziej się opłaca rozbudować laboratorium niż msbn na 21 lvl.

Napisano

Jest

0Lvl - 1Lab

1Lvl - 1Lab

2Lvl - 2Lab

3Lvl - 3Lab

4Lvl - 4Lab

...

20Lvl - 20Lab

21Lvl - 21Lab

Powinno być:

0Lvl - 1Lab

1Lvl - 2Lab

2Lvl - 3Lab

3Lvl - 4Lab

4Lvl - 5Lab

...

20Lvl - 21Lab

Napisano

ja tam nie widze sensu dodawania tego do sklepu.

cała frajda właśnie jest teraz na tym że jak chcesz msbn-a wyżej podciągnąć żeby później ci skracał, to troche czasu na to trzeba poświęcić. bo czas który tutaj spędzisz na badaniu odrobi ci sie później w krótszym czasie innych badań.

a tak to każdy małym kosztem mógłby sobie msbna wyciągnąć na dość wysoki level (powiedzmy nawet z tego 17 na 20 - co zajmuje coś ponad 60 dni przy laborkach na 34 levelu) w czasie krótszym niż minute, a dodatkowo jeszcze miałby skrócone czasy innych badań... za łatwo by było.

nie wiem czy zrozumieliście mniej więcej o co mi chodzi, troche chyba sie zaplątałem.

ale można mi to wybaczyć bo ja bardziej matematyk niż humanista ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Musisz zaakceptować regulamin Warunki użytkowania.