Goldi Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 właśnie skończyłem ja badać na 20 level. opłaca sie badać dalej ? bo nie wiem czy na 21 levelu jeszcze skróci czasy badań, czy nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Owszem, opłaca się. Na wyższych poziomach badania bardzo długo się robią, każde skrócenie czasu jest praktycznie na wagę złota .Tylko musisz mieć na wszystkich 21 planetach laboratorium rozwinięte, żeby ta różnica była odczuwalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 A ja uważam, że to już żadna różnica. Skróci o jakiś... max dzień z 30 dni więc co tam mnie obchodzi czy 29 dni czy 30. Miesiąc po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Jeżeli skróci Ci to dzień czasu ze wszystkich badań to jesteś dwa tygodnie do przodu, jeżeli chodzi o czas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 21lvl max, imho to jest źle zrobione, bo 1lvl nic nie daje. Powinny być wtedy 2 lab podłączone, a nie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Niekoniecznie musi to być złe. Zależy jak rozumiane jest to badanie. Deus tak ustawił i tyle.Jak masz jeden telefon to porozmawiasz z drugą osobą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marshall Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 a to przypadkiem niejest tak ze jeden lvl badania łaczy 2 laby ??i tak po kolei ? 2 lvl - 3 laby3 lvl - 4 laby ;> wiec 20 byl by chyba max wtedy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 tak było w ogame, tu tak nie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 tak było w ogame, tu tak nie jest... A jak jest ? Bo z tego co mi wiadomo, msbn skraca czas minimalnie sama z siebie i łączy laboratoria. Bardziej się opłaca rozbudować laboratorium niż msbn na 21 lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 jaki lvl tyle lab jest połączonych, czyli1lvl - 1lab2lvl - 2lab3lvl - 3lab4lvl - 4lab... a co do tych lvl lab to msbn tworzy jedno wielkie lab, którego lvl równa się sumie połączonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Jest 0Lvl - 1Lab1Lvl - 1Lab2Lvl - 2Lab3Lvl - 3Lab4Lvl - 4Lab...20Lvl - 20Lab21Lvl - 21Lab Powinno być: 0Lvl - 1Lab1Lvl - 2Lab2Lvl - 3Lab3Lvl - 4Lab4Lvl - 5Lab...20Lvl - 21Lab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 dokładnie tak :> może sensowniej byłoby wywalić to badanie i zrobić możliwość badań na każdej planecie osobno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 dokładnie tak :> może sensowniej byłoby wywalić to badanie i zrobić możliwość badań na każdej planecie osobno? Nie miało by to w ogóle sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 deusx mogl bys dodac mgsbn do sklepu, to za dlugo sie buduje. Bede wdzieczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goldi Napisano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 ja tam nie widze sensu dodawania tego do sklepu. cała frajda właśnie jest teraz na tym że jak chcesz msbn-a wyżej podciągnąć żeby później ci skracał, to troche czasu na to trzeba poświęcić. bo czas który tutaj spędzisz na badaniu odrobi ci sie później w krótszym czasie innych badań. a tak to każdy małym kosztem mógłby sobie msbna wyciągnąć na dość wysoki level (powiedzmy nawet z tego 17 na 20 - co zajmuje coś ponad 60 dni przy laborkach na 34 levelu) w czasie krótszym niż minute, a dodatkowo jeszcze miałby skrócone czasy innych badań... za łatwo by było. nie wiem czy zrozumieliście mniej więcej o co mi chodzi, troche chyba sie zaplątałem. ale można mi to wybaczyć bo ja bardziej matematyk niż humanista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 11 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 msbn nie będzie w sklepie na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 12 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 szkoda ale spytać zawsze można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi