konto_do_usuniecia Napisano 4 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Wybudowałem stację na 1lvl, dodałem do kolejki 4x roboty + stację księżycową. Wchodzę później stacja niewybudowana, w kolejce też jej nie ma.Eksperyment powtórzyłem. Screeny poniżej. http://img534.imageshack.us/img534/5185/70704175.png http://img829.imageshack.us/img829/9969/94983648.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 4 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Błąd znany, nie wiadomo kiedy admin ma zamiar go poprawić. Aby to obejść ustaw stację księżycową przedostatnią. Innego wyjścia jeszcze nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mustafa Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 A ja dodam ze się nie buduje ale surkę zabiera do budowy , marną ilość ale zawsze coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Czyli kolejka budowania Deus nie jest jednak tak do końca skończona > :Oułp, i potwierdzam, tez mi się tak robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumble Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Hmm nie tlyko tobie ale robię tak jak skuzi napisał i wszystko działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 7 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Stacja się nie chce na ostatnim miejscu budować, błąd bliżej w skrypcie nie określony, pracujemy nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 9 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Może to być banalne, ale patrząc na to jak to wygląda to wydaje mi się, że przy sprawdzaniu ilości wolnych pól jest błąd. Pewnie jest >1 zamiast >0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konto_do_usuniecia Napisano 26 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 falanga jako ostatnia też się nie buduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi