Plus&Minus Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Spamujemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 no to spamujemy!!! TNT macie czym latac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 3 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2011 zobaczymy czy przyjma wojne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltaren Napisano 4 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 jak juz pisałem ten kto ma jest nieobecny zreszta w soju 90% to ekowcy a kwestia przyjecia nie jest moja nie ja tam dowodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 4 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 budujcie floty i gramy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 7 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 jak pisałem tam:ja na jakieś 2 tygodnie odpadam z wojny bo nie mam czasu na granie (powód: egzaminy na prawko) jak wrócę do pełnej gry wtedy mozemy powojować do tego czasu artykuł 33: róbcie co chcecie i bierzcie za dto odpowiedzialność ^^ xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 9 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Ahh, ekowcy zawsze powinni miec cos w bankach, a jak nie to demontujcie UTki, wiem ze macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 hymm to jest wojna ABC vs TNT czy może ABC & AkaBC & BC vs. TNT ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Chyba komuś okulary się przydadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 10 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Dawno mnie nie było na koncie i nie patrzyłem kto gdzie jest także wybacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 20 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2011 to jak z ta wojna bedzie? latamy czy nie? bo nudy jak nie wiem.. zaczalem nawet grac w inna gre przegladarkowa bo tu sie nic nie dzieje^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 24 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Chyba TNT nie chce wojny, bo się od 21 sierpnia nie dało odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 25 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 no czekamy czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 26 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 tak tak teraz wojne bd robił jak rok szkolny się zaczyna ;/ róbcie co chcecie ja założycielem TNT nie jestem także nie bd decydował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 26 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 TNT'om chyba nigdy się nie dogodzi Na poczatku za wczesnie bo nie pasuje a teraz tez nie bo rok szkolny sie zaczyna... Trzeba było od razu powiedzieć że sie poddajecie a nie przeciągać struny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 28 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 jak dla mnie real jest ważniejszy niż gra jeśli Ty stawiasz grę na pierwszym miejscu to Pozdrawiam chcecie róbcie wojne ale ja (zorg) odpadam z dniem 1 września włączam U i odrazu mówie wtedy wojna mnie nie dotyczy... ja Przyjmował ani Poddawał wojny nie bede.. Nie jestem założycielem i nie bd decydował jak założyciel ma to gdzieś to juz nie moja sprawa pisz do niego na PW w grze może ci odpisze xd +/- Ty chyba na U jesteś jak się nie myle hehe zejdziesz z urlopu specjaalnie do wojny ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 28 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Ja ?! U ?! No chyba nie... Wole wydobywac na spokojnie surowce zeby później coś z tego budować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 28 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 "+-" a nie Ty widze że jakiś gracz minus ma U Tu o Ciebie nie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 28 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 EMSI w grze siedze co dziennie Czekam tylko na okazje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EMSI Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 ale na urlopie siedzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Ale jestem co dziennie... chcesz bym zszedł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 31 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Wojna nie doszła do skutku. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi