Bonkers Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 O godzinie 19:27 zakupiłem dodatki sms'em, doszły od razu, następne zamówienie złożyłem o 19:53 czyli 26 minut po pierwszym (w zakładce 'sklep' jest napisane 'Limit: 1 SMS na 20 minut'). Kasę z telefonu zżarło, a dodatków do tej pory nie dostałem. Liczę, że coś z tym zrobicie.Czekam na szybką reakcję i odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Spróbuj złożyć reklamacje u usługodawcy. Mi wysłali po zgłoszeniu, jednak nie licz na reakcję w kilka minut/godzin Ja czekałem tak ok. dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonkers Napisano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Chodzi Ci o to żebym zgłosił to do operatora? Przepraszam za zamieszanie, kod właśnie doszedł z 'lekkim' opóźnieniem. Dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Chodziło mi o http://www.dotpay.pl/reklamacje.Mi nie doszedł SMS raz i po dniu podesłali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi