Skuzi Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Krótko byle nie przynudzać. Gdy przychodzi raport skanowania można symulować atak flotą, proponuję dodać możliwość kolejnego przycisku. "Symuluj RMP" Który wyglądałby tak: http://img4.imageshack.us/img4/2469/symulu.jpgA do czego jest to już wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Skoro już w temacie symulatora to chciałbym też aby dodano opcję "Wyczyść", bo mam zawsze wpisaną całą swoją flotę, kiedy nie ją chcę symulować i muszę ręcznie wpisywać 0. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biohazard Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Skoro już w temacie symulatora to chciałbym też aby dodano opcję "Wyczyść", bo mam zawsze wpisaną całą swoją flotę, kiedy nie ją chcę symulować i muszę ręcznie wpisywać 0. Faktycznie mi też to przeszkadza, lepiej by było gdyby zawsze było po ZERO na każdym statku w symulatorze. Wtedy tylko chce atakować jednym rodzajem to MAX klikam i już. A nie musze kasować wszystkie statki pokolei bo chce puścić tylko jednet typ. Poprawienie tego ułatwiło by grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Co do RPM nie, obrona Ci z planety nie ucieknie więc masz czas na przepisanie wartości. Co do symulatora, opcja wyczyść będzie dostępna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirai Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Co do RPM nie, obrona Ci z planety nie ucieknie więc masz czas na przepisanie wartości. Co do symulatora, opcja wyczyść będzie dostępna. Może się zdemontować... Zwykle jak chcesz zdjąć obronę, to czychasz na flotę, która w tym bunkrze zimuje, a ona to już całkiem może uciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Może się zdemontować... Za każdym skanem każdy demontuje obronę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Nie, tylko ewenementy. Dałem propozycję z czystego lenistwa. Nie będę się upierać, że jest to potrzebne do wprowadzenia. Szanuję tę decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Oj tam deus dopisz to do listy zadań Nawet z najniższym priorytetem to nie jest kiepski pomysł.W raporcie mamy kropki więc przepisywanie czy kopiowanie wiąże się z ich usuwaniem co oczywiście wielce wysiłkiem nie jest ale na pewno nie zaszkodzi tego uprościć.Takie drobiazgi urozmaicają grę, bo jak na kilku ogamo-podobnych grach byłem to tego nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Dopisałem do listy, priorytet ma najniższy, jak będzie mi się nudzić, będę miał wolny czas to zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi