Sonea Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Witam, wszedłem na ogama, w podglądzie nikt mnie nie atakuje, w następnej minucie dostaje raport że ktoś mnie atakuje, po trzech minutach znowu chociaż co chwile byłem na podglądzie i nie widziałem żeby mnie ktoś atakował. Jest na to jakieś wytłumaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Proste.. flota w układzie leci 25s Ja wolałbym aby była to chociaż minuta ale jak jest tak jest i chyba to się nigdy nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonea Napisano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 ta flota - ow + UT leciała 50 układów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 27 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Nom zbuduj sobie 1 OW i 1 UT i zobacz ile czasu leci.U mnie 1:15.Jak kto ma lepsze technologie to i szybciej.Więc tak jak mówiłeś minuta nieuwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi