Zaqqaz Napisano 21 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Wpadłem na pomysł wprowadzenia nowego rankingu do gry. "Ranking złomiarzy"Liczone pkt:Każdy procent z wygranej walki przez danego gracza jest dodawany do sumy procentów tego gracza.Przykład:Zrobię RW na 200kk% i następne na 40kk% sumuje się i mam 240kk%.To byłaby taka tabela kto najwięcej zezłomował na uniwersum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 21 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Hmmm.. dobry pomysł. Jestem za.To by pokazywało kto naprawdę coś gra i złomuje a nie siedzi na i tylko flotę buduje :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 21 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 ja jestem górnikiem ale pomysł mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 21 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Takie zadanie już proponowałem, aby zamiast tych nic nie wartych 2500 ataków na idlerów zrobić wymagane np. 500.000.000 % w takiej sumie w statystykach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 21 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Taka opcje można by dodać w statystykach , jest flota , badania , budynki . bitwy , można by wrzucić sume procentową, ale z opcja że jak ktoś cos wykręci na tobie to sie odlicza od całości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olimp Napisano 22 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 no dobra... ale jak wtedy by sie do tego liczyly ACS'y? byly by dzielone na ilosc osob bioracych udzial w danym ACS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael Napisano 22 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 Ciekawe pomysły ale powstaje również problem ecowców oraz samych idlerów załóżmy ze:flociarz dostaje złoma,uzbierany procent przewyższa aktualną stratę wiec zostaje na minusie,idler były flociarz tez na minusie choć może nie z własnej przyczyny jest idlerem.Myslę iż obecnie stosowane rozwiązanie jest salomonowe tzn nie krzywdzi nikogo, ani flociarza (który do % ma st lub sj)ani ekowca który może miec tyle bitew co flociarz choć flociarzem niejest,ani idlerka który tez może miec miejsce w bitwach.Reasumując i wilk syty i owca cała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiabelTasmanski Napisano 23 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 no dobra... ale jak wtedy by sie do tego liczyly ACS'y? byly by dzielone na ilosc osob bioracych udzial w danym ACS? Dwie osoby atakują i robią np. 2kkk % a więc każdy z nich dostaje 2kkk % lub 1kkk % , to jest do ustalenia :] Czekamy na deusx'a. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael Napisano 23 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Dalej to samo,potrzec na własny czubek nosa(czyt:flociarz) ważny acs itp..a co z resztą typu eco/idler?? flociarz ma przywilej typu ST/SJ a pozostali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 23 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 a pozostali mają bank a co do tematu, % w acs musi być dzielony względem wielkości floty, bo wystarczy że dołącze do ataku 1 sondę i już mam mieć 1kkk% na koncie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paciorkowiec Napisano 23 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 sammael - jeśli chodzi o % to raczej nie byłby on ST albo SJ tylko dodatkowa zakładka w grze jak budynki, bitwy ..i to było tylko dodatkiem informacja dla graczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Dalej to samo,potrzec na własny czubek nosa(czyt:flociarz) ważny acs itp..a co z resztą typu eco/idler?? flociarz ma przywilej typu ST/SJ a pozostali? Ekowiec ma w rankingu budynki/obrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misigo Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Mi ten pomysł się podoba . Ekowcy mają jeszcze rekordy , flociarze raczej nie chcą zeby ktoś widział dokładnie czym latają . Po prostu żeby te % nie wpływały na ranking ogólny tak jak bitwy i gitara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi