gluttony Napisano 23 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 będzie dzisiaj załączona blokada ataków na 12h?i kiedy planujesz koniec przenosin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sith Grom Napisano 23 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 jestem za blokada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 23 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 sith jak najbardziej tak, wystarczyło jedynie w tej wiadomości do wszystkich graczy dopisać info, że jeżeli o 22 serwer nie będzie stał, zostanie nałożona 12h blokada... teraz to nie wiadomo co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 24 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Jakieś opinie ? Lepiej się gra ? EDIT: Notka dla wyłudzaczy:Ze starego serwera nie zostało nic usunięte. Więc tekstu wcięło mi FS przy przenoszeniu jest banalne do sprawdzenia, bo baza nie została tknięta na starym serwerze od jego wyłączenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 24 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 na u4 wydaje się być szybciej chociaż testowałem w nocy gdzie było mało online userów czekam na nowe bonusy (sensowne!!!), które będzie można postawić na tym nowym serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manchesterUNITED Napisano 21 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 u4 normalka czyli git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi