deusx Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Witam, ze względu na to, że w czwartek mam nieplanowany wcześniej wyjazd obowiązkowy (niestety, nie wakacje ;/) przenoszenie danych z obecnego na nowy odbędzie się dzisiaj o godzinie 20:00 do ok. 21:00 (może się przedłużyć do 24:00, prosimy wysłać jednak dłuższy FS na ten czas, jednak nie przewiduję takiej sytuacji). Przepraszamy za niedogodności, zmiana miała się odbyć w nocy ale niestety nie będzie to możliwe, rekompensatą będzie sam w sobie nowy serwer, zobaczycie różnicę w grze na pewno ! Informujemy, że nowy serwer to nie jest nowe uniwersum !Zmieniona będzie maszyna, na której jest zainstalowana gra ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Trochę niespodzianka. Mam nadzieję, że uda Ci się rzeczywiście wszystko przerzucić w 1h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 30 minut pliki i 30 baza takie jest założenie. Zobaczymy jak to wyjdzie EDIT:Coś małe zainteresowanie, nie cieszycie się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajec1982 Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 No to super. A co zrobić jak komuś FS wraca pomiędzy 20 a 21 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ja mam tylko prośbę, zacznij punkt 20, nie wcześniej B0 19:59 mi fs wraca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 a jak mam się cieszyć? wcześniej dałeś 2 dni informacje o zmianie serwera teraz dałeś 4h :/ 3mam kciuki za szybkość i poprawność tego serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ciekawe czy rzeczywiście będzie lepiej. Czekam z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Jeżeli komuś faktycznie FS wraca o godz. 21 niech poczeka, o 21 serwer powinien być już dostępny. Postaram się to zrobić najszybciej jak się da. P.S. Wiadomości nie będą przenoszone ze względów na ich ilość (w sumie ok. miliona), za dużo czasu by to pochłonęło, a chcemy przecież jak najszybciej to załatwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaroslav Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 hmm...no to dzialaj chopie sybko i sprawnie, tylko sie nie upij przy przenoszeniu...w koncu w takim momencie jak sie nie napic... :D a co do fs`ow...hmm...skoro i tak zaden nie bedzie mogl wskoczyc na gre to czym sie martwic...ehh... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KochamPrincess Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 No mamy 21:16 i nic, czy mógłbyś przybliżyć czas o której będzie gotowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 matko, jacy Wy jesteście niecierpliwi....trzeba było napisać tego posta o 21.01 przecież nikt nie jest Duchem Świętym czy wróżką i nie jest w stanie przewidzieć dokładnego czasu w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Podczas przenoszenia danych uszkodził się jeden z dysków twardych (sprzęt jest nowy, więc pech a może i szczęście, że nie w czasie gry). Niestety, jutro mam wyjazd więc opcję są dwie:Albo inwazyjna zmiana serwera jutro (o ile się wyrobią do 15:00 z wymianą), czyli nagle gra przestanie działać, po jakimś czasie wróci jej dostępność i będzie blokada misji napadaj / niszcz na 12 godzin. Lub przenoszenie danych odbędzie się w sobotę od godziny 21, co wybieracie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 w sobotę od 21 w końcu będzie można się spokojnie schlać ale ecowcom to ryba że będzie blokada ataków ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AL-JA5eeRA Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 W sumie może być w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagger157 Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Ja wolę w sobotę o 21 Po co się spieszyć z przenoszeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadriano Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 blokada niech bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsubasa_Oozora Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 niech będzie w sobotę ale z blokadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Chyba najrozsądniejszym wyjściem będzie sobota, godzina 21. Po co blokada ? Jest termin, jest czas na wysłanie fs'ów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 ikzakli polać mu!daj info kiedy gra wróci do normy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tsubasa_Oozora Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 w sumie tak:))czyli termin ustalony sobota po 21? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brodi Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 również wole sobotę wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sammael Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Lepiej na spokojnie w sobotę,szybko to kot ślepych narobi a jak jeszcze cos nie pójdzie jak powinno to jest ten komfort że nie musisz wyjeżdzać i na spokojnie poprawic ewentualne usterki(czyt:wady ukryte). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 21 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Dysk jest już wymieniony, tak więc sobota godzina 21:00 będzie ponowna próba przenoszenia danych, tym razem miejmy nadzieję już pozytywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajec1982 Napisano 21 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Tak z ciekawości podał byś specyfikację serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 osiem procesorów intela i7 (wcześniej pisałem 2x2, mój błąd 4x2).20 gb gram5 tb dysk1gb przepustowośćTo najważniejsze dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi