gluttony Napisano 15 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Mam pytanie odnośnie kalibracji czasu falangi:Kiedyś mieliśmy problem z marcelem, flota puszczona na falandze dolatywała 20 sek za późnoZrobiliśmy kalibrację czasową, ustawione co do sekundy. Dziś znowu ten sam problem mi wyskoczył, flota dolatywała 50 sek za późno... Jak pozbyć się tego opóźnienia na stałe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Obecny serwer zmienia sobie czas w przedziale 5 minutowym, dokładniej nie wiadomo czemu. Pracujemy nad tym, aby czas podczas wysyłania floty był wyświetlany z serwera a nie z naszego komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 czyli rozumiem, że przed każdą akcją należy zrobić sobie kalibrację tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 15 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 No tak.. ja po 1 dniu miałem 2 minuty różnicy więc trzeba za każdym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 15 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Ok, rozumiem.W takim razie wypadałoby poinformować o tym graczy (chyba że jestem jedyny, który tego nie wiedział). Straciłem dziś 1 bln deu przez brak tej wiedzy.Wiem, że to nie dużo ale mieć bln i nie mieć bln to już 2 bln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 16 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2011 Zobaczymy, czy na nowym serwerze błąd będzie występował, mam nadzieję, że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi