Chesiu91 Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Witam was serdecznie i otwarcie , Jestem Chesiu91 aka one aka Itachi aka Chesterone nie jestem tutaj nowy ale mojego tematu nie ma więc postanowiłem się na nowo przedstawić Gram tutaj już dwa lata , i nigdy nie otrzymałem kary za łamanie regulaminu.Moimi zainteresowaniami jest : Jak najefektywniej zabić nudę czyli robienie wszystkiego przy czym czas leci szybciejinnymi słowy mówiąc od przespania całego dnia po maraton , lubię ironizować , jestem pesymistą aktualnie gram na uniwersum 5.Prowadzę również dział ST i SJ u5 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 witamy, witamy czekam na coroczną opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chesiu91 Napisano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Co roczna opinia wystawiana jest co roku Do grudnia poczekać musisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 No to witaj Czekam na biografię Zbójnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 chesiu, chyba sobie żarty robisz...do grudnia to mogę już nie żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2011 Chester, nawet nie próbuj mojej biografii pisać, ma przeszłość zbyt mroczna, by nowi ją poznali > : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi