SKUN99 Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 witam jestem zmuszony tu napisac bo pisze juz 4 dzien i macie mnie w d...... czy ktos w koncu pomoze mi w mojej sprawie deux kazales napisac według wzoru z forum napisalem potem napisales ze nie zrobilem kropek pomiedzy iloscia sorki i ze ten zielony kolor jest zly zmienilem go i czekam ju 2 dzien i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Bez sensu zakładać temat jak jest to kierowane tylko i wyłącznie do Deusa. On się tym zajmuje, więc ... my Ci nie pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKUN99 Napisano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 sorki nie wiezdialem chcetylko zwrócić jego uwage na moj problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 12 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2011 Zwróć uwagę na swoje podanie, które x razy z rzędu jest błędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi