deusx Napisano 8 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Witam, z racji tego, że poprzedni SGO nie przeszedł okresu testowego szukamy na jego miejsce nowego kandydata. Stawiane wymagania:- minimalnie 16 lat;- perfekcyjna znajomosc gry;- niekaralność w grze (brak banów);- przynajmniej 3-miesięczny staż w grze- pozytywna opinia reszty teamu;- wysoka kultura osobista oraz umiejętność poskromienia emocji Swoje podania prosimy kierować na OGamkontakt@gmail.comW podaniu musisz dołączyć swoją tożsamość tj. nazwa użytkownika w grze (+uni) oraz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 A mogę się spytać czemu nie przeszedł okresu 'testowego' ? Był często aktywny i nie widziałem skarg na niego. @EDIT Brak wysokiej kultury osobistej ? Turi kulturę zachowywał, Tobie chodzi pewnie o sposób pisania. Pamiętam jak kiedyś zwróciłeś Chesiowi uwagę bo na końcu wiadomości miał "xD". Dodaj do wymagań: "Stały urzędowy sposób porozumiewania się." Nie odpowiada załatwianie "po znajomości"...Uważam, że lepiej jest załatwić coś na gg, idzie się dużo szybciej dogadać niż przez forum i można pisać indywidualnie a nie udowadniać czegoś dla ogółu jak to teraz ma miejsce w odwołaniach. Pamiętam jak gadałem z Pocikolą, szło się dogadać co do dalszej gry.Dodam jeszcze, że te wymagania wiekowe są bez sensu. Dam głowę, że jakbym założył nowe konto to wszyscy by uwierzyli jakbym wkręcał abym miał 30 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Witam nie przeszedłeś okresu testowego na operatora uniwesum 3. Przede wszystkim brak wysokiej kultury osobistej, . z kulturą można popracować ciągłe załatwianie coś przez "znajomości?" ja nie znam żadnego gracza z u3 i nie załatwiam niczego po znajomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ordyl2201 Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Moge przyjac stanbowisco SGO na u3, mam konto bez floty, znajomosc gry i regulaminu perfekcyjna gram od kiedy bylo jeszcze u1 Mysle ze nie bedze problemu za zaakceptowanie mojej kandydatury przez team Edit: Grze jak i Forum poswiecam 3-4h dziennie, jestem uczciwy co powiniennes wiedziec Deus gdy mialem globala na forum, umiem dogadac sie z graczami, i zawsze znajduje wyjscie z trudnej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-NightGhoust- Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 deus, proponuję abyś zrobił taki casting w jakim ja brałam udział rok temu...pamiętasz?? ja osobiście podniosłabym granicę wiekową - nie chcę tu tworzyć mafii geriatrycznej ale 16 lat to dla mnie za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Hm, a te 16 lat to trochę nie za mało? Może choć do 18 podwyższyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Zawsze będę powtarzał, że wiek nie ma nic do dojrzałości, 15 latek może być mądrzejszy niż 20 latek. Night, podania są składane, wybiorę kilka i przeprowadzę wstępną selekcję itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Stawiane wymagania:- minimalnie 16 lat; - mam 20 lat- perfekcyjna znajomosc gry;\- posiadam w stopniu zaawansowanym,5 lat gry na ogame.pl uni21 i 33, 66- niekaralność w grze (brak banów); - posiadam tylko zasiadanie i to rzez przypadek :/ mozna mi wybaczyć- przynajmniej 3-miesięczny staż w grze - mój staż w grze na ogame.pl to j/w napisałem 5 lat także nadaje się, poza tym byłem modem na ogame.pl- pozytywna opinia reszty teamu; - tytaj nie mogę nic na temat powiedzieć- wysoka kultura osobista oraz umiejętność poskromienia emocji- moja przyszła praca również tego wymaga także, myślę, że sie sprawdziłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 poza tym byłem modem na ogame.pl Następny teamowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 9 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2011 Następny teamowiec Nie lubie modów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 10 Lipca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Dziękuje za wysłane podania, sgo został przyjęty na okres testowy. Podania można w dalszym ciągu przesyłać, najciekawsze zapisujemy i w razie potrzeby będziemy się z wami kontaktować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi