Achivo Napisano 1 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Ja mam takie pytanie: Jak zrobiłem zadanie z moonami to żeby wykonać kolejne zadanie: z planetą na 463 pól to muszę skasować jakąś kolonie? bo mam full 21 planet..Niby 21 jest max, ale gdzieś słyszałem, że jak ma się max planet to dostanie się dodatkową planetę do kolonizowania (22 planety max). Nie wiem co jest grane ale wcześniej jak miałem full planet to wyskakiwał mi komunikat że mam max i kolonizator wracał. Teraz po wykonaniu zadania z moonami kolonizator jak doleci na planetę to nie dostaje komunikatu o max planet, kolonizator bez czasu powrotu pojawia się od razu na planecie z którego był wysłany. > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
browar Napisano 1 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 nie ma możliwości kolonizacji 21 planety tzn 22 ogólnie... można za to pominąć zadanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xcool Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 mozesz jakąs słabą kolonie usunąc albo i dwie najlepiej jak chcesz zrobic to zadanie ale najlepiej pominąc bo szansa jest 1:5000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gluttony Napisano 2 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 zadanie masakra, deus pisał że jak się pośle 50 kolonów to się trafi... no to ja nie trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi