LESI Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Co jest grane cała flota mi wyparowała i nie ma po niej śladu a miałem zrobionego fsa na stacjonuj na jutro po godz 8smej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turi Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 błąd jakiś na u5 jest nie tylko tobie statki znikły poczekaj na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Wyślij @ z prośbą o zwrot -> http://forum.ogam.online/?/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Na którego członka team jest skarga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Deusx wiesz ze to jest b. ważne aktualnie, więc mógłbyś dać komuś dostęp do oddawania flot, mam tu na myśli Kichę - co 2 admini to nie jeden PS. Chodzi o wszystkie przyszłe awarie serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Nie widzę potrzeby, wszystkie złożone podania zostały już rozpatrzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LESI Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Na którego członka team jest skarga ? na cały zażąd bo wy umicie tylko bany wlepiać a jak konuś cała flota zniknie to nie macie nic z tym wspulnego to w końcu kto rozkręcił ta gra Wy albo ja jak sie nie znacie to aby flote oddajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 a jak konuś cała flota zniknie to nie macie nic z tym wspulnego Gratuluje poprawności. Wszystkie złożone podania (oprócz jednego), zostały rozpatrzone pozytywnie i floty wróciły na planetę. Zarzuty są kompletnie bezpodstawne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Można wiedzieć kto był ten jedyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LESI Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 "oszołom" //wymonderowanodeusx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockHorn Napisano 1 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 nie ma jak trochę subtelności deus hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malt Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 deusex czuje sie tu jak bog wiec dyskusje z nim nie maja sensucytujac klasyka NIE ZNIŻAĆ SIĘ DO POZIOMU ****** BO ŚCIĄGNIE CIĘ DO SWOJEGO POZIOMU I POKONA DOŚWIADCZENIEM.miejsce ****** wpisaj w/g uznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skuzi Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Wg uznania: malta. Sądząc po dacie rozpoczęcia tematu twoja sprawa będzie już przedawniona i nic się nie zrobi. Pisząc takie posty przypuszczam, że zniechęcasz admina by Ci pomógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość I_Will_Never_Forget Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Nie wiem czy jeszcze mogę tu napisać ale napiszę.Bo nie moge patrzeć jak takie półinteligentne rozwydrzone bachory mają czelność pisać takie tematy.Po 1 - nie pasuje ci gra - do widzenia.Po 2 - jak nie umiesz napisać kulturalnie nie pisz wcale.Po 3 - Admin też człowiek i nie może być na twoje zawołanie od razu. Z tego co się orientuje deus i tak w miarę szybko zwraca floty itd.Po 4 - przychodząc na Ogam miałeś świadomość, że to gra prywatna więc posiada błędy ( jeśli tego nie wiedziałeś bez zawahania nazwę cię głupcem) Moim zdaniem za takie zachowanie powinien być co najmniej warn a ja nawet pokusiłbym się o czasowego bana.Bo komuś flota zniknęła i ma być spowrotem za 5min. Troche logiki, żaden admin nie siedzi przed kompem 24h i czeka aż komuś zniknie flota aby ja od razu przywrócić. Sorry że się tak rozpisałem ale dla takich dzieci neo jak autor rodzice powninni odłączyć internet do skończenia 21lat.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 1 Sierpnia 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Zamykam ten spam, brak podania, brak zwrotu, sprawa banalnie prosta. Poza tym chamskie posty nawet nie są czytane. konto_do_usuniecia dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi