kacper1 Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Drogi deusx przez ciągłe awarie serwera cała moja flota nagle znikła niewiem dlaczego nikt nie mógł mnie zezłomować bo miałem fsa puszczonego przed awarią prosze o wyjaśnienie nik kacper1uni 5 i surowce w banku też prawie wszystkie znkły co to ma być ??? jakieś jaja?? no i oczywiście spadłem o 300 miejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
23wachu Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Dołączam się!! Zginęła mi flota top2 i surka na moonie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onio Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 U mnie również ten sam problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 25 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 Proszę wysłać @ według wzoru w tym temacie -> http://forum.ogam.online/?/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper1 Napisano 25 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2011 wysłane już dawno o godzinie 16.50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi