malt Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 ogam mi sie wlacza ale jak klikne zalogoj o po chwili wyskakuje bialy ekran specjalnie sciagnalem chrome i tam dziala wie ktos dlaczego mi wystepuje taki problem moze ktos ma podobny i wie jak rozwiazac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deusx Posted June 23, 2011 Report Share Posted June 23, 2011 Miałem wszystkie wersje firefoxa i na żadnej problemu nie było. Polecam odinstalować i zainstalować ponownie przeglądarkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
malt Posted June 23, 2011 Author Report Share Posted June 23, 2011 sprobuje, zawsze chodzilo az do przedwczoraj;/nic nie daje ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
matik3652 Posted June 24, 2011 Report Share Posted June 24, 2011 Wejdz w dysk C (ten z windowsem)/Windows/System32/drivers/etc/hosts i zobacz czy w tym pliczku nie ma wpisanego play.ogam.online jak będzie to usuń to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts