kacper1 Napisano 19 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Przez ponad 2godziny server był nie aktywny nie można było sie zalogować ani nic w międzyczasie przyleciała moja flota na planete o godz 15.45 (server dalej nie aktywny)byłem umuwiony na godz 16.30 o godz 18 server działa wchodze na konto i tu złom cała flota skasowana Więc prosił bym o zwrot floty powołując sie na awarie servera prosze o odpowiedź Administracje pozdrwaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neriel Napisano 19 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Wszelkie zwroty na maila.http://forum.ogam.online/?/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plus&Minus Napisano 19 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Taka prawda po awariach powinny byc conajmniej 12 h blokady atakowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper1 Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Szanowny adminie deusxzłożyłem prośbe o zwrot floty i prosił bym o to gdy ta flota sie pojawi o włączenie urlopu lub bana technicznego mojego konta gdyż może mie nie byćpozdrawiam kacper1 oczywiście chodzi o uni 5 EDIT by Kicha: Nie dubluj postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scrapi_coco Napisano 20 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Szanowny adminie przez 5 godzin serwer był nie aktywny nie można było się zalogować ani nic zrobić.wchodzę na konto i tu złom cała flota skasowanaWięc prosił bym o zwrot floty powołując sie na awarie serweraproszę o odpowiedź Administracje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiG Napisano 20 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Taka prawda po awariach powinny byc conajmniej 12 h blokady atakowania Tylko że jak zdarza się to w miarę często to chyba w ogóle nie byłoby możliwości ataku Co do postów wyżej: Z tego co wiem to przy zwrocie floty nakładany jest urlop więc nie ma obawy Szanowny adminie przez 5 godzin serwer był nie aktywny nie można było się zalogować ani nic zrobić.wchodzę na konto i tu złom cała flota skasowanaWięc prosił bym o zwrot floty powołując sie na awarie serweraproszę o odpowiedź Administracje. Panie scrapi_coco.Tak jak Neriel pisał: Wszelkie zwroty na maila.http://forum.ogam.online/?/topic/2130-wzor-na-oddanie-surkiflotyitp/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Tak długa awaria zdarza się naprawdę rzadko, nie miałem dostępu do komputera, a przez telefon to tyle ile mogłem, się starałem grę uruchomić. Każdy, kto stracił flotę wyśle na ogamtest podanie zgodnie ze wzorem wraz z załączonym RW (gdy został zezłomowany) i dzisiaj to wszystko będzie zwrócone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper1 Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 do tej pory nima floty:/ ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi