Arsey Napisano 15 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Dostalem bana za to ze napisalem 'chyba sral'?? walkins dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 15 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 przypomnij sobie twoje wypowiedzi na sb ps. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha Arsey dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsey Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 tratra lap + za to ze dobrze screny zrobiles a ja czekam do 18 36 i oddaje konto T.T dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
T.T Napisano 15 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 nie rozwalaj chociaz floty o bunkry lepiej zdemontuj i porozdawaj surke dla słabszych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsey Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Tratra to zbierze ja slabsi gracze czemu nie mam taki kaprys.I powiem tyle TraTra slowa dotrzyma i wyslal sreny na mnie a deusx nie dotrzymal i wprowadzil dodatki:)Kto chce niech spamuje po tym temacie Draki dodał reakcję 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 15 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 M.in. za to, takich chamów tutaj nie potrzebujemy, dogadujesz głupio cały czas każdemu, przy czy w większości wiadomości widać drwinę z gry lub kogoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi