Marian325 Napisano 14 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Witam Moja propozycja co do nowego servera jelsi takowy powstanie .... oczywiscie bez dodatkow na 100% zbey byl a zastapimy to takim malym paymantem otóż jeśli ktoś chce grac wysyla sms za 2zl (ile groszy vatu) i gra sobie 1 miesiac mysle ze o te 2,50zl nikt nie zdechnie a na server bedzie czesc kasy od graczy jako ze chca walczyc bez surki za sms....... ktos powiedzial ze utrzymanie u5 kosztuje 1,500zł ??? hmmm pomyslmy ze ze 150 graczy kazdy kupuje surke? nie ":) wiec cos tu jest sciema ale nie wiem co ;/ wezcie wymyslajcie jakies pomysly tutaj moze na nowy server jak by mial byc ... zeby deusowi wiecej czasu dac na rozmyslania pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arsey Napisano 14 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nyczu99 Napisano 14 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 JA również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 14 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Jeżeli będzie U6 to zapewne za rok . Do tego czasu wiele się tutaj może zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suprice Napisano 15 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Jeżeli będzie U6 to zapewne za rok . Do tego czasu wiele się tutaj może zmienić. I założymy się że będzie założenie "uni 6 bedzie bez możliwości kupna surki za dodatki" i tak wprowadzą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 15 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Jesteś w stanie określić ile będziesz mieć pieniędzy za rok ? My raczej nie mamy takich zdolności.Na razie nie ma żadnych założeń odnośnie U6. Dopiero co U5 weszło . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raidy Napisano 15 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Nie zapomnij o prowizjach od dotpaya..Z 2zł + vat (2,46zł) otrzymaliby chyba 82 grosze na utrzymanie serwera.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marian325 Napisano 15 Czerwca 2011 Autor Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Nie zapomnij o prowizjach od dotpaya..Z 2zł + vat (2,46zł) otrzymaliby chyba 82 grosze na utrzymanie serwera.. to juz duzo jeśli by się uzbierała większa sumka ludzie nawet te 150 osób to zawsze jest coś .... + kasa z oficerów i + kasa z badan to juz by było trochę nie sądzisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 15 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Myślę, że 30% to trochę skromnie. Już lepiej jakby gracze wysyłali przelewy, gdzie wtedy 100% będzie trafiało do Deusa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razjel Napisano 15 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 ehh kicha wiesz , nie każdy ma dostęp do "przelewu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kicha Napisano 15 Czerwca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Wiem niestety.Można przelew wysłać przez pocztę, chociaż to b. długo idzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walkins Napisano 19 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 popieram u6 ale nie platne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProKielbasa Napisano 19 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2011 Jak będze niby tak jak on tu napisal to nikt nie będzie grał prawie bo poco będą płacili 2,50+ co miesiąc? ja niepopieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MastaH Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Co do u6 to lipny ten pomysł 2,50 za wejście do gry co miesiąc wejdzie jakiś nowy gracz powie zrobienie konta 2,50? odechce mu się od razu grać :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deusx Napisano 20 Lipca 2011 Zgłoszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2011 Pomysł z płatnością z grę 2.50 kompletnie mija się z celem. Każda awaria, przerwa techniczna czy nie daj boże backup wiąże się z poważnymi konsekwencjami, jakie ponosiłbym ja, zaczęły by się wymagania bo płace itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi